Koncerti

Čovek bez sluha

covek-bez-sluhaKragujevački pank-rok bend Čovek Bez Sluha (ČBS) gostovaće 3. marta u Nišu, u sklopu svoje koncertne promocije novog albuma Događaj dana. Ugostiće ih Juridicum klub, klub Pravnog fakulteta, a svi zainteresovani karte mogu kupiti u pretprodaju po ceni od 200 RSD (Klub pravnog i Music house) ili na dan koncerta po ceni od 300 RSD.

Novom CD albumu ČBS-a Događaj dana, koji se pojavio u junu pod etiketom Long Play, prethodio je spot za pesmu „Gotovo je“, koji je prošlog proleća imao premijeru na regionalnomMTV-u, a zauzeo je i poziciju na Jelen top 10 listi.

Gitarista i pevač Miki Radojević, gitarista Zoran Lazarević Laza, basista Mikica Zdravković i bubnjar Vladimir Lazarević Lune promovisali su novi album i svirkama na velikim rok događajima, kao što su bili prvi Arsenal fest u junu u Kragujevcu, a potom i ispred Hladnog piva početkom decembra u beogradskoj Hali sportova.

Na klupskoj turneji po Srbiji ČBS se pojavio prvo trećeg februara na humanitarnom koncertu u dvoraniŠumadija u matičnom Kragujevcu, kasnije desetog februara u novosadskom Route 66, 11. februara slušali smo ih u Bačkom Petrovcu u klubu Underground, 17. februara u klubuGun u Beogradu, 18. februara u jagodinskom Boombar, a trećeg marta dolazi na red i Niš.

Kao predgrupa na koncertu ČBS-a nastupiće niški pank bend KZP.

Pročitajte i...