Koncerti

Bad Copy u klubu Feedback

bad-copyZbog velikog interesovanja Bad Copy će održati dupli koncert u klubu Feedback 12. i 13. decembra. Karte od sutra možete kupiti u Vintage Shopu u Davidovoj ulici i to po ceni od 600 dinara. Iz organizacije apeluju da nabavite karte na vreme zato što ih verovatno neće biti na ulazu!

Bad Copy je popularna hip-hop grupa iz Beograda poznata po dobroj muzici, satiričnim i duhovitim tekstovima i prepoznatljivom slengu. Članovi ove grupe su Ajs Negrutin (Vladimir Aksentijević), Timbe (Rašid Kurtanović) i Wikluh Sky (Đorđe Miljenovic). Pored zajedničkih albuma,članovi ove grupe imaju i nekoliko solo projekata koji su pomogli u popularizaciji hip-hop muzike u Srbiji ali i zemljama bivše Jugoslavije.

Nakon pauze od 2008 godine kada su se članovi posvetili solo karijerama, oni su ponovo tu sa novim albumom „Krigle“ u kome su održali prepoznatljivi satirični stil zbog koga su jedni od najpopularnijih izvođača u zemlji i regionu.

Nastup u Feedbacku je retka prilika za publiku da čuje njihove pesme sa novog albuma, al i stare hitove koji su plasirali ovaj trio na sam vrh poput „Uno, Due , Tre“, „Žurka“, „Idemo Odma“…

Iako su prethodnih godina već navikli publiku da očekuje neočekivano kada su u pitanju njihove pesme i spotovi, Bad Copy je ponovo uspeo da privuče veliku pažnju publike novim spotom za pesmu „Esi mi dobar“ u kome se hrabro poigravaju sa Miloševićem, Vučićem, Dačićem, Cecom…

Pročitajte i...