Koncerti, NišCafe

Atheist Rap ponovo dolazi u Niš

Atheist Rap

Posle bezmalo pune četiri godine Atheist Rap ponovo dolazi u Niš! Koncert će se održati u petak 03. februara u AKC Fuzz (Šumadijska 1), što će biti njihov prvi nastup u ovom alternativnom kulturnom centru. Koncert će svojim nastupom otvoriti Protektori, grupa koju čine muzičari iz Niša, Novog Sada, Kosovske Mitrovice i Knjaževca.

Prvih 50 ulaznica po promotivnoj ceni od 800rsd možete kupiti u Birtiji kod Dušana (Davidova 9) od nedelje 22.01. , posle toga će se karte prodavati po pretprodajnoj ceni od 1.000rsd. Ako ih ostane za prodaju na ulazu, na dan koncerta koštaće 1.200rsd.

Vrata AKC-a otvaramo u 21h.

Jedan od koncertno najaktivnijih i najatraktivnijih domaćih bendova dolazi u AKC da publici isporuči retrospektivu najvećih hitova iz svih perioda njihove karijere.

Protektore su oformili Kosta iz niškog Novembra i Radule iz Ateista sa drugarima u januaru 2013. To je bend koji gaji garažni zvuk uz uticaje bluza, kantrija i ostalih srodnih pravaca.

Nakon povremenih nastupa posle Kostinog odlaska sa životne scene 2017. godine bend se ustalio u postavi: Ćira – bubnjevi, Pejča – bass, Radule i Branko – gitare, Boris i Vlajko – vokali. Iako grupa postoji bezmalo celu deceniju, zbog obaveza članova u matičnim bendovima (Novembar, Atheist Rap, Psychosonic Boris i Hosenfeferi, School Bus), Protektori iza sebe imaju samo nekoliko mini-turnaja po regionu i album „Kretenov let“ iz 2013. godine.

U toku je rad na novom materijalu, čija realizacija se očekuje u toku ove godine.

Pročitajte i...