Niške vesti

Američki gospel hor u Nišu

gospel-horAmerički gospel hor iz Tampe (Florida) gostovaće od 14. do 17. decembra u Srbiji, a deo prihoda od prodaje svojih CD-ova daće u humanitarne svrhe u gradovima u kojima budu nastupali.

Producent koncerta Srđan Stojanović najavio je da će Američki gospel hor u okviru evropske turneje, nazvane po pesmi Majkla Džeksona „Heal the World“ („Izlečimo svet“), nastupiti 17. decembra u Nišu.

Stojanović je najavio da će ovog puta biti više izvornog gospela, ali i savremenih kompozicija, kao i da će „Multimedija koncerts“ zajedno sa „Multumedija mjuzikom“ za desetak dana objaviti njihov CD.

On je istakao da članovi Američkog gospel hora, poznatog i kao „Anđeoski glasovi zahvalnosti“, ne samo da pevaju o ljubavi i razumevanju, već i da žive to o čemu pevaju, pa tako nakon koncerta ostaju i druže se sa publikom.
Ulaznica za njihov koncert u Sava centru prodavaće se od ponedeljka, 21. novembra, po ceni od 1.400, 1.800 i 2.200 dinara.

Stalni koncertni dom Američkog gospel hora je Kuća bluza (House of Blues) u glavnoj ulici Diznivorlda u Orlandu (Florida), gde svake nedelje drže koncerte za turiste iz celog sveta, a tokom zime idu na turneje po svetu.

Pročitajte i...