Niške vesti

U susret koncertu Hladnog Piva

Benny Golson

Novi album Hladnog piva u martu

Zagrebačko Hladno pivo moglo bi novi album objaviti u martu iduće godine, kaže frontmen Mile Kekin, pred koncert 26. juna u Nišu, na Letnjoj pozornici Tvrđave.

„Imamo skoro svaki dan probe, radimo nove stvari, već je četiri-pet pjesama gotovo, pa se nadam da ćemo moći slijedeće godine u trećem mjesecu objaviti novi album Hladnog piva“, kaže Mile.

Do tada fanovima Hladnog piva ostaje prilika da uživaju uz stare hitova na istorijskom prvom koncertu zagrebačkog benda u Nisu, za koji ulaznice koštaju samo 800 dinara!

Ulaznica za koncert Hladnog piva u Nišu se mogu kupiti na prodajnim mestima Happy House, CD Sound i Energy Music Shop, kao i u Beogradu na blagajni Doma omladine.

„Prvi put sviramo u Nišu, što normalno očekujemo sa nestrpljenjem. Dosta je prošlo od ‘Knjige žalbe’ i neće biti toliko pjesama sa posljednjeg albuma. Prvi put sviramo Nišlijama, pa se može ocekivati megamiks pjesma koje ljudi inace najviše vole cuti. Dakle slična set lista kao u Novom Sadu (krajem prošle godine), koja je bila jako dobro prihvaćena“, kaže Mile.