Koncerti

Staropramen Jam Session

misa-blamApatinska pivara i Nišville festival Vas pozivaju da prisustvujete drugom Staropramen Jam Session-u, u petak 16. avgusta, u ponoć, u dvorištu Banovine.
Staropramen Jam Session stvoriće svirku sa jedinstvenom kombinacijom žanrova zahvaljujući muzičarima koji će nastupiti, a to su: Sergej i Big Band, Bobby Carcasses, Deca Loših muzičara, Miša Blam i Stjepko Gut.

Među gostima biće i poznate ličnosti iz javnog i kulturnog života.
Jam Session je muzička forma koja podrazumeva sviranje bez prethodnih aranžmana, a improvizacija se podrazumeva. Muzičari ponekad koriste Jam Session za rad na novom materijalu, a neke od najlepših džez pesma nastale su tokom Jam Session-a.

Internacionalni džez festival Nišville 2013, koji se održava od 15. do 18. avgusta, oboriće prošlogodišnji rekord u broju održanih koncerata, jer će ih tokom svih programa na Tvrđavi, na keju, u regionu i Gerontološkom centru biti ukupno 81.

Nišville, kao naveći domaći i regionalni džez festival, svake godine poseti više od 20 hiljada ljudi, a tradicionalno se održava od 2006. godine i označen je kao manifestacija od nacionalnog značaja.

Staropramen je češko pivo iz srca Praga sa tradicijom kvaliteta dugom više od 140 godina koje se proizvodi u Apatinskoj pivari po licenci „Pivovary Staropramen“ iz Praga. Namenjeno je istinskim poznavaocima piva, osobama koje uživaju u vrhunskom pivu i druženju u opuštenoj atmosferi.

Pročitajte i...