Promocije, sajmovi, festivali

Sajam cveća 2011

sajam-cveca-2011

JKP Gorica i ove godine organizuje izložba cveća – pod pokroviteljstvom Skupštine grada Niša. Manifestacija će trajati od12. do16. oktobra.
Tim povodom biće organizovane i propratne akcije.
Jedna od njih nosi naziv „Za lepši i zeleniji Niš“, u kojoj pravo učešća imaju svi vrtići, škole, ustanove, preduzeća, skupštine stanara i domaćinstva na području Niša.
Kategorije u kojima će nišlije moći da se takmiče su: lepo uređen školski prostor, lepo uređena radna sredina i lepo uređena životna sredina.
Svi zainteresovani za učešće u akciji treba da se prijave na adresu: JKP Gorica Niš, Tvrđava bb Telefon: 254-436 i 515-542. Rok prijaveje do 6.oktobra.

JKP Gorica i ove godine organizuje izložba cveća – pod pokroviteljstvom Skupštine grada Niša. Manifestacija će trajati od 12. do 16. oktobra.

Tim povodom biće organizovane i propratne akcije.Jedna od njih nosi naziv „Za lepši i zeleniji Niš“, u kojoj pravo učešća imaju svi vrtići, škole, ustanove, preduzeća, skupštine stanara i domaćinstva na području Niša.Kategorije u kojima će nišlije moći da se takmiče su: lepo uređen školski prostor, lepo uređena radna sredina i lepo uređena životna sredina.

Niška tvrđava od 18h