Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: kupina film

Prvi bioskop na otvorenom u Nišu

U utorak 24.06.2014 godine sa početkom u 20.30 sati počinje sa radom jedini bioskop na otvorenom u Srbiji "Open sky cinema " u organizaciji Studenstkog kulturnog centra Niš i bioskopa Kupina u Dvorištu Univerziteta u Nišu. Detaljnije »

Let 3 u Feedback-u

U četvrtak 22. novembra u klubu Feedback, riječki dečki izvršiće bombardiranje Srbije i Čačka, prozboriti koju o profesoru Jakovu, vjernom psu i djeci u vremenu. Detaljnije »

Kupina za bebe

U nedelju 26. Avgusta Bioskop Kupina će u saradnji sa Fondom B92 organizovati manifestaciju povodom akcije Fonda B92 "Bitka za porodilišta". Detaljnije »

Promo kupon za Kupina bioskop

U narednih nedelju dana informativni portal ''Južne Vesti'' i bioskop ''Kupina'' omogućavaju čitaocima da po ceni od 240 dinara kupe ulaznice za projekcije, kokice i Coca-Colu. Detaljnije »

John Carter – Kupina Film

Oskarom nagrađeni reditelj, Endru Stenton ("VOLI"), režira film "Džon Karter" Između dva sveta", uzbudljivu akcionu avanturu smeštenu na misterioznu i egzotičnu planetu Barsum (Mars). Detaljnije »

Ustanička ulica – Kupina Film

Mladi tužilac dobija slučaj koji mora da drži u najvećoj tajnosti. Dosije koji mu dospeva u ruke, krije jezive tajne a klupko zločina počinje da se odmotava i vodi jako visoko, tamo gde niko do sada nije mogao doći... Detaljnije »

Winx – Kupina Film

Blum živi srećno sa svojim roditeljima u Dominu kao princeza carstva. Ona je veoma uzbuđena jer je njen dečko Skaj zaprosio. Sve deluje idilično jer njihova ljubavna priča konačno dostiže vrhunac... međutim nešto će krenuti po zlu. Detaljnije »