Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Nišville – Najbolje iz Srbije

Nišville – Najbolje iz Srbije

najbolje-iz-srbijeNišville jazz festival se, kao jedina kulturna manifestacija, i ove godine, po treći put, našao medju nominovanima u konkurenciji najboljih srpskih brendova u tradicionalnoj akciji “Najbolje iz Srbije” koju organizuju Ministarstvo trgovine i usluga, Privredna komora Srbije i časopis “Pregled”.

Uz ostale kandidate za nagrade po kategorijama, Nišville će biti predstavljen u katalogu akcije “Najbolje iz Srbije – pokažimo svima šta Srbija ima”.

Pre dve godine, Nišville je u ovoj akciji proglašen brendom kulture, a godinu dana kasnije (2010) niški džez festival je dobio specijalnu nagradu za kulturu “Projekat budućnosti” koju dodeljuju Centar za mala i srednja preduzeća i Klub porivrednih novinara Srbije. Inače, ova dva priznanja su jedine nagrade koje Nišville dobio u dve decenije dugoj istoriji – a indikativno je to što su obe nagrade niškom jazz festivalu dodeljene u Beogradu.

On-line glasanje za nominovane brendove u akciji “Najbolje iz Srbije” počinje 19. decembra na sajtu http://www.najboljeizsrbije.rs/

Ostavi komentar