Niške vesti

KONSTANTINOVO RASKRŠĆE – posebno izdanje

Konstantinovo Raskršće

Popust u pretplati

IP „Laguna“ Vas poziva da se pretplatite na posebno izdanje bestseler romana Dejana Stojiljkovića Konstantinovo raskršće. Tvrd povez, obiman dodatak i desetine neobjavljeih fotografija!

Cena u maloprodaji 740,00 dinara, a po pretplatnoj ceni s popustom od 30% – 518,00 dinara!

Zainteresovani se mogu pretplatiti u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, putem sajta www.laguna.rs, na mail prodaja@laguna.rs ili slanjem porudžbenice

Posebno izdanje romana Konstantinovo raskršće sadrži i dodatak (Appendix) sa šest autorovih eseja nastalih na osnovnu obimnog istraživanja i višegodišnjeg prikupljanja građe tokom pisanja romana. U njemu se baca novo svetlo na istorijsku pozadinu autentičnih događaja i portrete ličnosti opisanih u romanu, tumače se mitološke postavke i objavljuje mnoštvo nepoznatih fotografija, mapa i ilustracija.

Posebno izdanje biće ukras svake biblioteke i lične kolekcije jer svojom opremom i koncepcijom daje posebnu draž čitanju ovog dela, koje je osvojilo i publiku i kritiku (sedam izdanja i preko 12.000 prodatih primeraka, nagrade „Miloš Crnjanski“ i „Svetosavski pečat“, najuži izbor za NIN-ovu nagradu).

Poziv važi do 1. juna 2010. godine.

Knjige se mogu preuzimati od 10. Juna 2010. putem pošte ili lično u prodajnim objektima „Lagune“ i knjižarama „Delfi“, a u Beogradu u knjižari „Delfi“ u SKC-u, Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske ulice).