XXVIII Nišville Jazz Festival 2011

Konkurs za volontere od 1. juna do 10. jula

nisville-volonteri

Nišville 2011

Nišville jazz festival i u ovoj Godini Volontera nastavlja tradiciju i otvara konkurs za Nišiville volontere 2011. Na predstojećem festivalu (10 – 14. avgust) biće angažovano 300 volontera raspoređenih smenski u 9 sektora.

Asistent tim lidera , domaćin publike, domaćin muzičara, PR , press, tehnička podrška, logistika, workshop i obezbedjenje.
Prijavljivanje je „online“ i počinje 1. juna, popunjavanjem formulara na zvaničnom sajtu festivala gde se mogu pronaći i dodatna objašnjenja o proceduri prijavljivanja, kao i opis zaduženja po sektorima. Eventualna pitanja mogu se poslati na mail volunteers@nisville.com . Konkurs je otvoren do 10. jula 2011. godine.
Zakasnele i nepotpune prijave neće biti razmatrane. Kandidati koji budu ušli u uži izbor biće kontaktirani za intervju isključivo e-mailom u roku od deset dana po zatvaranju konkursa.

Na osnovu velikog broja mailova i telefonskih poziva, za volontiranje na Nišvillu već vlada veliko interesovanje, pa se očekuju prijave volontera iz svih delova Srbije i regiona, pa i iz Zapadne Evrope. Inače, posredstvom stranih turoperatera koji dovode turiste na Nišville – već su stigle prijave dvoje volontera iz Francuske i Nemačke.

Pročitajte i...