Niške vesti, Sportske vesti

Karte za Kup Koraća od 5. februara

Hala Čair

Kompleti ulaznica za Kup Koraća, koji će od 18. do 21. februara biti u niškoj hali Čair, u prodaji su 5. februara po cenama od 2.000 i 4.000 dinara. Na turniru učestvuje 8 ekipa, među kojima je i niški Konstantin.

Prodaja karata počinje 3 dana nakon žreba koji će biti održan u Beogradu, a cene kompleta su iste kao i prošle godine, kaže Uroš Parlić, predsednik Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije.

Za mesto na tribini je potrebno izdvojiti 2.000 dinara, a za parter duplo više. Pojedinačne karte će biti u prodaji ako se ne prodaju svi kompleti – kazao je Parlić.

Prema njegovim rečima, cena jednodnevne karte za četvrtfinalne duele biće 500 dinara, za polufinala 700, a za finale 800 dinara.

Turnir se igra u hali Čair, a počinje 18. februara kada su na programu prve dve četvrtfinalne utakmcice. Druga dva četvrtfinala su na programu 19. februara, a polufinale dan kasnije.

Finale je 21. februara.

Do sada, učešće su obezbedili branilac trofeja Crvena zvezda Telekom, Partizan, Mega Leks, Metalac, FMP, niški Konstantin, Borac. Poslednji učesnik biće poznat nakon finala Kupa Srbije u kom se sastaju Vršac i FMP.

Ako Vrščani trijumfuju obezbediće mesto na Kupu Koraća, a u suprotnom Smederevo će kao četvrtoplasirani iz Košarkaške lige Srbije igrati na završnom turniru u Čairu.

Južne vesti

Pročitajte i...