Magazin

10 načina da hranu prilagodite duhu Dana zaljubljenih

Ukoliko ste odlučili da 14. februar provedete kod kuće, u društvu voljene osobe ili porodice, nema boljeg načina da uživate u ovom danu nego da iskoristite male kulinarske trikove i pripremite hranu inpirisanu ljubavlju, nežnim bojama i kreativnom dekoracijom.

Ako želite da stvorite savršenu atmosferu za Dan zaljubljenih i da sa voljenom osobom uživate u specijalitetima pripremljenim posebno za ovaj dan, pogledajte naše predloge kako da svakodnevnu hranu i piće pretvorite u romantičan obrok, uz malo mašte, malo vremena i malo dobre volje.

Priprema vam neće oduzeti mnogo vremena, a rezultat će biti kreativan i zaminljiv.

10. Doručak

izvor: http://seekingshade.com

Kako bolje započeti dan, nego doručkom koji izražava ljubav. Na slici vidite naš predlog doručka za Dan zaljubljenih, ali neka vas to ne ograničava. Budite maštoviti, gotovo svaki obrok može dobiti romantičnu notu uz malo mašte.

9. Originalne kesice čaja

izvor: http://www.craftberrybush.com/

Ukoliko ste ljubitelj čaja i volite da uživate u ovom napitku u hladnim zimskim danima, voljenoj osobi možete poslužiti ovaj originalni čaj, koji ste pripremili sa ljubavlju. Sve što vam je potrebno jeste papir za filter kafu i čaj po izboru. Za kesicu možete pričvrstiti i poruku za voljenu osobu, a ukoliko se potrudite i napravite lepo ukrašenu kutiju, ovakve kesice čaja mogu biti sjajan poklon za različite prilike, posebno jer ih možete praviti u raznim oblicima.

Nastavak >> 10 načina da hranu prilagodite duhu Dana zaljubljenih