Niške vesti

Zmaj /video/

zmaj

Odoh (ft. Magdalena)

Niški reper Zmaj je izbacio video za pesmu Odoh sa njegovog aktuelnog albuma Udri ili beži.

„Nakon tačno 6 meseci od izlaska albuma Udri ili beži Zmaj vam predstavlja drugi spot sa svog solo dostignuća, za numeru Odoh. Nakon najavnog singla To je Zmaj posle koga je usledio album, osluškujući feedback od publike koja je kupila disk po njegovom izlasku, Zmaj se odlučio da upravo ovu pesmu „oživi“ kroz još jedan spot i tako je preko youtubea i televizija što bolje približi vama.

Sada već držeći se sopstvene tradicijie koju je začela FBR Familija sa Mixtapeom Uzvrati poštovanje koji je uprkos tome što se pojavio kao zvanično izdanje ugledao i svetlost dana kroz čaroban pokret miša na slici download, Zmaj takođe odlučuje da svojoj publici, ali i disidentima pokloni svoj solo prvenac Udri ili beži na free downloadu. Ko zna, možda će osluškujući publiku, ili svoj lični afinitet prema određenoj numeri, Zmaj nastaviti u istom ritmu. U svakom slučaju iako do toga ne dođe u 2011. vas još iz FBR Familije očekuje i solo prvenac još jednog njenog člana South Sidea pod nazivom Uvek isti zauvek svoj, zato stay tuned…“, navodi se u najavi.

Album možete besplatno preuzeti OVDE.

U pitanju je inače drugo po redu izdanje iz kolektiva FeedBack Respect Familija (FBR) na kome se nalazi 15 pesama i koje je objavila niška hip hop izdavačka kuća Južni Blok.

Na Udri ili beži gostuju Miss A, Magdalena, I Bee, Nerwic, BMC, Lazy Rhaps i South Side.

Zmaj - Odoh (ft. Magdalena)