Koncerti

ZAA u Nišu

zaaU petak, 2. novembra, ZAA će održati koncert u niškom klubu Feedback. Dan nakon toga bend gostuje u zaječarskom Omladinskom centru, a 9.11. u Boru, u Klubu 69. ZAA će koncertne aktivnosti nastaviti u Splitu, 14.11. u klubu O’Hara, pa potom u Bosni i Hercegovini – 16. novembra u sarajevskom klubu Underground, a 17.11. u Banjaluci, na Duka festu.

ZAA je stilski raznovrsan bend, baziran na ska korenima sa raznolikim uticajima od jazz do punk zvuka. Nastao 2008. godine bend iza sebe ima 2 studijska albuma – ZAA i Good Things , dvostruki singl Full Scale Riot/Moonlight i EP Foot by Foot . Od samog početka bend je krenuo sa intenzivnim nastupima u zemlji i inostranstvu. Od preko 120 koncerata treba izvojiti one na festivalima Punt art i Overjam u Sloveniji, kao i Exit i Festival uličnih svirača, Trenchtown, Reggae Serbia fest, ETvrđava u Srbiji, i klubovima Jazz it u Salzburgu i Cross club-u u Pragu itd.

Beogradska koncertna agencija Papi Chulo postoji godinu dana tokom kojih je organizovala preko sto koncerata u zemlji i regionu za neke od najpopularnijih i najuticajnijih alternativnih domaćih bendova koje zastupa, kao što su Kanda, Kodža i Nebojša, Negative, Eyesburn, Block Out, ZAA, Irie FM, Sevdah Baby, Sharks, Snakes and Planes.

Pročitajte i...