NisCafe Tabloid

Vuković kriv za sušu

ivan-vukovicKako NišCafe Tabloid nezvanično saznaje glavni krivac za veliku sušu i topli talas u julu i avgustu je Ivan Vuković, direktor Narodnog pozorišta u Nišu. On je prilikom posete HARP sistemu instaliranom od strane CIA u Pržogrncima upitao glavnog tehničara: „A za šta vam služe ovi dugmići?“ a tehničar mu je odgovorio „Neeeeeee!“, nakon čega su u Srbiji nastupile tropske vreline.

Vuković je takođe viđen ispred nueklearne elektrane u Fukušimi neposredno pred udar cunamija, a nedavno se vratio sa letovanje u Egiptu nakon čega je u toj državi izbio građanski rat.

Kako nam objašnjava jedan član upravnog odbora Narodnog pozorišta u Nišu koji je hteo da ostane anoniman, problem sa Vukovićem je u tome što je mlad, neiskusan i što je Beograđanin.

„Ajde u redu za ova prva dva…“, kaže drug Član. „Ali ovo treće… Pa kako Beograđanin da bude na čelu niške institucije? Pitam ja vas – da li može Nišlija da bude na čelu beogradskog pozorišta? Nema šanse!

Molim? Kokan Mladenović? Koji vam je taj? Šta? Atelje 212? Molim vas, uozbiljite se – ovde pričamo o pozorištu a ne o slikarstvu… Elem… Uz sve to dečko ima završen Fakultet dramskih umetnosti što izneverava svetlu tradiciju našeg pozorišta gde su svi prethodni funkcioneri birani tako što su to bili ljudi sa diplomama fakulteta koji imaju što manje veze sa pozorišnom umetnošću. Ajde da je završio mašinstvo ili zaštitu na radu pa da mu se progleda kroz prste…“

Kako NišCafe tabloid nezvanično saznaje, Ivan Vuković krajem meseca planira posetu atomskom insitutu u Vinči.

A iz Holivuda stiže vest da ga Brajen Singer razmatra za glavnu ulogu u nastavku svog hit filma „Dežurni krivci“.

O svim budućim aktivnostima Ivana Vukovića će vas nepristrasno i objektivno izveštavati njegovi medijski sponzori: NišCafe Tabloid, „Južne vesti“ i niško dopisništvo BLIC-a.

Pročitajte i...