NisCafe Tabloid

Vuković kriv za kišu

vukovic2Kako Nišafe Tabloid nezvanično saznaje, glavni krivac za jučerašnju provalu oblaka nad našim gradom je Ivan Vuković, direktor Narodnog pozorišta koji je samovoljno promenio logo ove organizacije i tako izazvao ozbiljne klimatske turbulencije. U Meteorološkom zavodu Srbije kažu da je tako nešto moguće jer je odavno poznato da administrativne promene u kulturnim institucijama imaju uticaj na kretanje oblaka i formiranje monsuna.

„Na primer…“, kaže naš sagovornik iz MZS. „Svojevremeno je upravnik jedne škole u Kuala Lumpuru promenio boju školskih dnevnika iz plave u žutu i odmah je došlo do obilnih padavina. Nisu mogli da razgrnu sneg tri godine!“

Vuković, koji je takođe odgovoran i za suše i vreli talas, pored toga što je Beograđanin, bio je i nedostupan za medije.

Zato smo zatražili mišljenje od stručnjaka i pitali našeg poznatog istroričara prof. dr Žiku Obretkovića da li se slaže sa ocenom meteorologa.

„Naravno… Oni su dosledni ljudi. Nikad ne daju tačnu prognozu. Trebalo je toga Vukovića da zaposle tamo da bude direktor.“

Inače, kako javljaju Južne Vesti u tekstu potpisanom od strane urednika Predraga Blagojevića, logo zbog koga su nastale vremenske nepogode datira iz 1936. godine.

Narodno pozorište u Nišu postoji od 1939. godine.

I Darko Rundek, kome je juče odložen koncert zbog kiše i navale ajkula na poplavljeno dvorište Banovine nije krio gnev prema Vukoviću.

„Sad je našo da menja logo, j*bo ga logo!“, rekao je popularni muzičar.

O svim budućim aktivnostima Ivana Vukovića će vas nepristrasno i objektivno izveštavati njegovi medijski sponzori: NišCafe Tabloid, „Južne vesti“ i niško dopisništvo BLIC-a.

Pročitajte i...