Clubbing

Vladimir Erdber

vladimirRođen je 1981 god. Od malih nogu pokazivao je interesovanje za različite forme umetnosti, likovne i muzičke. Prvi kontakti sa elektronskom muzikom javljaju se sredinom 90-tih. Impresioniran novim muzičkim otkrićem, i vođen jakom željom da eksperimentiše, zaustavlja se na, tada dobro poznatim, Detroit technu i evropskom electru,pokušavajući da ih objedini u jednu celinu.

Nakon što se 2000 godine, Vladimir prvi put oprobao kao DJ, njegova karijera kreće uzlaznom putanjom i obeležena je različitim muzičkim žanrovima.Iako u sustini techno,njegovi setovi se mogu okarakterisati kao fuzija razlicitih pravaca elektronske muzike i kao takvi nikada ne zvuce isto.

Počevši sa malo tvrđim technom, 2003 drastično menja muzički pravac, zalazeći u najminimalnije tonove tadašnje produkcije. U kombinaciji sa veoma energičnim electro i techno synth-om, on kreira specijalnu energiju, koja se i oseća u njegovim setovima.

Svoj muzički izbor okarakterisao je kao spoj veoma niskih frekvencija i delimično modifikovanih tonova sa upadljivo izraženim bass line-om i euforičnim drum sekcijama.

Učestvovao u nekoliko velikih projekata među kojima su i Heineken Star Muse u Beogradu (resident DJ), potom klubovi Bullet, Underground, Exile, X Lagum (Ana 4 Pištolja),Energija, Namaste i brojnim privatnim zabavama u Srbiji i inostranstvu (Beograd,Novi Sad, Subotica, Vrbas, Maribor, Čakovec, Štutgart, Beč.Firenca,Milano i mnogim drugim gradovima).

Sarađivao sa brojnim domaćim i inostranim umetnicima među kojima su: Dubminimalist, Miloš Pavlović, Miss Sunshine,Lale, Faktor X, Marc Houle, Armand van Helden, Tommy de Clarque, Niko Schwind, Mathew Jonson i mnogi drugi.

Pored samostalnog,trenutno radi na zajedničkom projektu sa svojim tajanstvenim prijateljem koji će uskoro biti predstavljen javnosti na jedan sasvim nov i svez način.

4. februar, Subota, 22:00, Feedback
Upad 150 do ponoci, 200 posle ponoci

Bauk presents :
Max 34th And Counting Birthday Party

With Bauk djs

Special guests :
Sly Marshall Deyn / Niš
Markwood / KG
Vladimir Erdber / Minitonetoys / Bg

Pročitajte i...