NisCafe Tabloid

Uočen prvi autorski tekst na portalu „City of Niš“

city-of-nisNakon skoro četiri godina postojanja, niški portal „City of Niš“ objavio je prvi autorski tekst. Na ovakav potez, kako kažu iz redakcije, odlučili su se sasvim slučajno nakon skorašnjih dešavanja.

– Došli su nam iz firme koja servisira računare i prvo što su uradili su popravili sve dugmiće na tastaturama. Da se razumemo! Tastature su radile besprekorno i nije bilo potrebe za bilo kakvom akcijom. Tasteri „Ctrl“ i slova „C“ i „V“ su bili izlizani od upotrebe ali opet veoma korisni i funkcionalni.

Nakon toga, svi koji rade na unošenju novih tekstova otkrili su da i ostali tasteri rade i da mogu sada, slobodno, bez ikakvog ustručavanja, da napišu bilo šta. – izjavio je Paunović.

Na pitanje našeg novinara kako sada vidi medije u Nišu, Oliver je izjavio:

– Sada je mnogo lakše. Ne moramo više da čekamo da ostali mediji objave nešto kako bi mi upotpunili sadržaj. Sada momci i devojke iz redakcije sednu, napišu vest, potpišemo je kao naš izvor i idemo dalje.

Sve je mnogo brže, nema više neugodnih razgovora sa ostalim „vlasnicima“ medija, jednom rečju, sada i mi pravimo medijsku sliku Niša.

Pročitajte i...