Niške vesti

Unapredite znanja iz marketinga

metaMeđunarodna studentska organizacija AIESEC otvara aplikacije za delegate za učešće na projektu „Marketing koncept“. Cilj projekta je edukacija i popularizacija ove oblasti među studentima, povezivanje budućih mladih preduzetnika i marketing menadžera sa predstavnicima vodećih kompanija iz oblasti marketinga, radi razmene iskustva i međusobne saradnje. Krajnji rok za slanje prijava je 23. februar u 20h.

„Marketing koncept“ okuplja studente treće i četvrte godine Univerziteta u Nišu i povezuje ih sa korporativnim sektorom. Na taj način, studenti će se baviti analizom i rešavanjem problema poslovanja preduzeća kroz izradu studija slučaja. Takođe, studenti imaju jedinstvenu šansu da praktikuju ono što uče na fakultetu i unaprede svoje veštine i znanja iz oblasti marketinga, čime postaju vidno konkurentniji na tržištu rada. Radionice na kojima se obrađuju studije slučaja, održavaju se u periodu od 1. marta do 3. aprila.

AIESEC poziva sve zainteresovane studente da se prijave za učešće na projektu, steknu iskustvo u rešavanju problema i da kroz timski rad unaprede svoja znanja.

Dodatne informacije o projektu „Marketing koncept“ i o aplikaciji za projekat mogu se dobiti na internet adresi www.nis.aiesec.org.rs.

Pročitajte i...