Niške vesti

Traži se poslodavac

jugaObjavljivanjem flajera-oglasa Konkurs za svog buduceg poslodavca, dizajner iz Nisa, Jugoslav Filipovic-Slavjugo, u ponedeljak, 19. septembra 2011. godine, zapoceo je kampanju pod nazivom „DOLAZIM, BILO KAKO!“. Pre godinu dana, on je odlucio da napusti ugodnu i sigurnu fotelju grafickog urednika u centralnoj gradskoj ustanovi kulture i nakon vise od 25 godina profesionalnog bavljenja dizajnom, fotografijom i video i TV produkcijom, posao potrazi u nekoj renomiranoj i perspektivnoj dizajnerskoj, marketinskoj ili medijskoj kuci. Kao sto se u tekstu samog oglasa navodi, konkurs se raspisuje u cilju uspesnog nastavka karijere.

U oglasu se kaze i da Slavjugo kao svoju buducu idealnu radnu sredinu vidi tim kreativnih, inovativnih, komunikativnih, talentovanih, iskusnih, sposobnih, angazovanih, ambicioznih, duhovitih, vedrih i nasmejanih ljudi. Pored toga, u desetak razlicitih stavki, navode se i osobine, znanja i vestine, zbog kojih bi buduci poslodavac trebalo da se javi na ovaj konkurs i ponudi odgovarajucu radnu poziciju.

Na ovaj, bez sumnje originalan i inovativan korak, autor se odlucio kako bi plasirao svoju viziju „aktivnog trazenja posla“ o kojem se poslednjih godina mnogo govori i koji se forsira kao efikasniji u odnosu na uobicajeni dosadasnji metod cekanja na birou i javljanju na konkurse koji poslodavci raspisuju. Flajer-oglas koji je razaslat na vise od 150 adresa najznacajnijih dizajnerskih, marketinskih i medijskih kuca u Srbiji, Hrvatskoj, Federaciji Bosne i Hercegovine, Republici Srpskoj i Sloveniji, prati i web kampanja kojom ce u celu pricu biti ukljucene i razlicite socijalne mreze na internetu: Facebook, Twitter, Linked In, Behance Network…

www.dolazimbilokako.com

Pročitajte i...