Clubbing

The funky side of town

funkyDJ Chile (Loud Minority, Beograd) i DJ Funky Junkie (The Funk Soul Brothers) ce se po prvi put posle uspesne novembarske mini turneje u Slovenij i Hrvatskoj naci zajedno za miks pultom u subotu, 25.02.2012. u klubu Feedback. Ocekujte crni zvuk od funka do disca, od brailske i latino muzike do rap zvuka, od northern soula do acid jazza.

Za sve one koji nisu upoznati sa radom Dj Chileta, samo par reci. Vec od ranog detinjstva dozivljava intoksikaciju crnim zvukom, jedan je od clanova i osnivaca benda „Kanibal Frou Frou“ koji je bio medju prvim grupama u tadasnjoj Jugoslaviji koja je svirao funk. Posle povratka iz Londona krajem osamdesetih postaje uz Zeljka Kerletu jedan od pokretaca Acid Jazz scene u Srbiji. Do dana danasnjeg ostaje veran muzici kao producent i DJ, a svojim eclectic setom, „Senheiser“ mikrofonom i izborom muzike nikada nije ostavio ravnodusnim nikog ko se nasao na podijumu za igru za vreme svog seta. Chile je vec dosta puta godinama unazad gostovao u Nisu i uvek je napravio setove koji su se pamtili.
DJ Funky Junkie je vec poznat svima, bilo sa svojim solo setovima ili kao clan DJ dvojca The Funk Soul Brothers.

Znaci, izglancajte i lepo ocistite svoje plesne cipele za subotu, i spremite se za totalnu funkatizaciju! Free your mind & your ass will follow!!
Cena karte je 150 dinara do ponoci, a od ponoci ce se ulaz naplacivati 200 dinara.
Klub Feedback

Pročitajte i...