Preporuke

Terra Travel – Kombi prevoz

terra-travel

Tim mladih i ambicioznih ljudi sa višegodišnjim iskustvom u turizmu i saobraćaju čini Terra Travel. I sami zaljubljenici u putovanja, osluškivali smo koje su želje i očekivanja putnika za koje najčešće ostanu uskraćeni na putovanjima. Ideja ozbiljnog i odgovornog odnosa prema putniku pretočena je u projekat Terra Travel-a. Misija naše agencije jeste doživljaj potpune slobode na putovanjima.

Posete tradicionalno interesantnih destinacija i obilasci novih, a atraktivnih predela, čine naš život sadržajnijim i osmišljenijim. Ideja je da se svaki korisnik naše usluge oseća dostojanstveno, a profesionalan odnos našeg tima je garant toga. Doživljaj turizma kao velikog zadovoljstva i ozbiljnog biznisa čini nas dovoljno drugačijim da krenete sa nama na jedno veliko putovanje.

Bavimo se i organizacijom minibus prevoza. To činimo na dva načina: u okviru naših svakodnevnih, uobičajenih polazaka do Budimpešte ili Zagreba ili u formi iznajmljivanja kombija.

Vršimo usluge viziranja, kada su u pitanju vize za gotovo sve države koje nemaju diplomatska predstavništva u Beogradu, a imaju ih u Zagrebu ili Budimpešti.

Pročitajte i...