Niške vesti

Svečano otvaranje knjižare Delfi u Nišu

U subotu, 26. februara, u Nišu u Voždovoj 4, svečano će biti otvorena 15. knjižara u lancu knjižara Delfi. Knjižaru će u 19 sati otvoriti naše poznate spisateljice Isidora Bjelica i Vesna Radusinović koje će tom prilikom potpisivati svoju zajedničku knjigu, prvi srpski roman-kuvar „Kada kume kuvaju“.

Laguna

Posetioci će imati priliku da probaju Danubius testenine pripremljene prema posebnom receptu, a čitaoci će uz svaku kupovinu knjiga dobijati poklone po izboru (dok traju zalihe) koje pripremaju kozmetičke kuće Oriflame, Golden Rose i Lomax.

I to nije sve. U promotivnom periodu od 18 do 22 sata svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama.

Pored STOP akcije koja je produžena do 20. marta u okviru koje kupci imaju popust do čak 70% na Lagunina izdanja, i do 30% popusta na brojne naslove sa ljubavnom tematikom u okviru akcije Mesec ljubavnih romana, samo u subotu uveče od 18 do 22 sata, svi kupci imaće popust od čak 30% na Laguninu Top listu! Svi koji kupe tri knjige u izdanju Lagune dobijaju na poklon jednu knjigu Isidore Bjelice ili Vesne Radusinović!

Mnogo popusta, mnogo poklona i drugih iznenađenja u subotu od 18 do 22 sata u Voždovoj 4 u Nišu na svečanom otvaranju knjižare Delfi.

Dođite da se družimo!

Pročitajte i...