Clubbing

SKAL NS, Shiny D, Tjamil, Mr 23.

skalJoš jedno veče u fidbeku sa polomljenim ritmovima i jakim bas linijama. Breakbeat, jungle, dubstep, nu rave, fidget, samo su neki od pravaca koji će biti zastupljeni te večeri. U goste nam dolazi Skal iz Novog sada.

SKAL aka Direct Control:

Doba hip-hopa, elektro funka, break dancea, skreča, grafita, MCa je dosta uticalo na njegov rad. Slušajući veoma kvalitetnu muziku tog vremena, gledajući break dance spotove na muzičkim kanalima i crtajući grafite, SKAL zapada pod velike uticaje i dobija želju i volju da udje još dublje u taj svet i da postane još veći deo cele te kulture. Upoznavajući se vremenom sa mnogim muzičkim pravcima , D.C. pronalazi svoj stil u break beat ritmu. Pod aliasom Direct Control, veoma uspešan na polju electro zvuka. Prvi put se pojavljune na 12″ vinil izdanju, u kompilaciji uspešne nemačke izdavačke kuće „Das Drehmoment“. Njegova pesma „I Drive My Spaceship“ je posle prvog slušanja postala himna srpskog elektra, a nakon toga i takodje bila dobro prihvaćena u svetu. Uz pomoć nekolicine srpskih elektro producenata i DJ-a postaje i jedan od osnivača prve elektro etikete kod nas. ( E75 records ) Noviji mixevi i numere Direct Controla se mogu čuti na mnogim stranim internet radio stanicama, kao sto su : Global Funk Radio, Welt Am Draht, Byte FM, ADX…

Promena aliasa u SKAL označila je i njegov prelazak na drugi tip muzike, sada kroz njevog nastup dominira nu skul breaks, a uspešan je i u dubstep produkciji.

Podršku rade Shiny D, Tjamil aka Mithja i mladi i perspektivni Mr. 23.

Petak, 23. decembar, 22h, Cena karte 150 din

Pročitajte i...