Promocije, sajmovi, festivali

Rock N’ Roll Rebel

mini-festU subotu, 14.decembra od 21h u klubu Juridicum na Pravnom fakultetu biće održan mini festival pod nazivom „Rock N’ Roll Rebel“, na kojem će nastupiti bendovi Forever Storm, Cepeni Ćunci i Revolution.

Forever Storm je jedan od najboljih domaćih heavy metal bendova, poznat po učešću u emisiji rat bendova na OBN-u. Nastali su u Kragujevcu 2006. godine i biće im ovo prvo gostovanje u Nišu. Tokom sedmogodišnje karijere, bend je osvojio brojne nagrade, svirao na najvećem svetskom metal festivalu „kultnom Wackenu“ a njihov debi album „Soul Revolution“ iz 2009. godine je proglašen za najbolji album te godine po mišljenju slušalaca radija Beograd 202 i čitalaca portala „Serbian Metal“. Bend je trebalo da nastupi u gradu na Nišavi početkom novembra,ali je nastup odložen zbog bolesti bubnjara.

Cepeni Ćunci su punk-rock atrakcija iz Ladovice. Na sceni su od 1991. godine. Iza sebe imaju dva albuma i uveliko rade na trećem.Bend je dobro poznat niškoj publici,obzirom da je nebrojeno puta svirao u ovom gradu.Zaštitni znak Ćunaka su verni fanovi, koji horski pevaju sve pesme ovog kultnog benda.

Revolution je beskompromisni rock n’ roll bend iz Niša poznat po brojnim nastupima na moto skupovima širom Balkana,zbog čega su jako cenjeni medju bajkerima.Brojne fanove širom zemlje Revolution će obradovati svojim debi albumom pod nazivom „Motherfucker“, koji bi trebalo da bude objavljen 06.decembra za zapadno tržište posredstvom italijanskog izdavača MDivision Group Records.

Ulaznice za ovaj mini fest će po ceni od 250 dinara moći da se kupe u Cd Sound music shopu (na samom kraju novog podzemnog prolaza) & Music Houseu (Generala Milojka Lešjanina 12, kod Simfonijskog orkestra) od ponedeljka, 09.decembra, dok će na ulazu koštati 300 dinara.

Pročitajte i...