NisCafe Tabloid

REVOLUCIONARNO!!!! Idea i Maxi odlučili da ceo jedan dan ne povećavaju cene svojih proizvoda

idea-maxiKako NisCafe Tabloid nezvanično saznaje, u toku su pregovori između najvećih srpskih (odnosno hrvatskih i belgijskih) trgovinskih lanaca o jednom revolucionarnom eksperimentu: da od 23. do 24-og septembra cene njihovih proizvoda ostanu nepromenjene!

Naime, ovakva ideja došla je tokom manifestacije „Upropastimo Srbiju!“, zajedničke proslave ova dva trgovinska giganta. Kako nas naš Anonimni Izvor obaveštava, većinski vlasnik „Idea d.o.o“ Ivica Todorović je došao na ideju da cene svih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka ostanu dva dana iste. Na to je cela sala već podosta pijanih gostiju prasnula od smeha, ali su odlučili da prihvate ovu ideju (valjda u trenutku alkoholnog ludila), pa čak i da je prošire na celokupan asortiman robe.

Nismo sigurni kako će naš narod reagovati na ovakvu suludu ideju ovih merkatorskih magnata, ali apelujemo na građane da se suzdrže od lomljenja izloga i paljenja prodavnica. Još uvek postoji mogućnost da se Ivica i drugari otrezne i nastave sa ustaljenom praksom postepenog povećanja cena svojih proizvoda, koja je izuzetno prirasla srcu domaćim potrošačima.

I.J.

Pročitajte i...