Sportske vesti

Rasprodate karte za Dejvis kup?

davis cupKarte za Dejvis kup stigle su u Niš pre 15 dana i sve su prodate, izjavio je za TV5 Vitko Radomirović, suorganizator takmičenja. Radomirović, inače dugogodišnji menadžer i vlasnik Belami televizije, rekao je da je kontingent karata koji je stigao u Niš već prodat.

– U Niš su stigla tačno 1.262 kompleta karata i oni su prodati pre petnaestak dana. Prodavani su u Klubu RTV „Belle Amie“. Veliki broj karata je rezervisan za Teniski savez Srbije, ITF (Medjunarodna teniska federacija prim. aut), reprezentaciju Švedske, sponzore… Treba računati i novinare, za njih će biti stotinak mesta – rekao je Radomirović u telefonskom razgovoru za TV5.

On je rekao da očekuje da će u Niš stići „dodatni broj kompleta“, ali nije mogao da precizira kada i koliko.

– Očekujem sigurno neke karte, ali to će biti vrlo mali broj – rekao je Radomirović.

Podsetimo, najviši gradski funkcioneri i predstavnici Teniskog saveza Srbije mesecima unazad najavljivali su početak prodaje karata.

Osim toga, novinari Južnih vesti su više puta informaciju o kartama tražili i u Belami televiziji. Poslednji put pre nedelju dana, 23. januara, rečeno je da bi „kompleti karata trebalo da se prodaju u kafe-klubu ove televizije, ali se ne zna definitivno da li će i kada početi prodaja“.

Južne Vesti

Pročitajte i...