Niške vesti

Radovi kod Apelacionog suda

apelacioni-sudNa okretnici kod Apelacionog suda, nakon višemesečnih priprema, otpočeli su radovi na uređenju ove saobraćajnice. Ova značajna investicija, vredna oko 50 miliona dinara, ostvaruje se zahvaljujući aktivnosti rukovodstva Gradske opštine Palilula i podrške Ministarstva za infrastrukturu i energetiku Vlade Srbije u rešavanju komunalnih problema lokalnih uprava.

Po izjavi čelnika Preduzeća za puteve Niš, oko okretnici će se graditi tri saobraćajne trake i trotoar a biće ugrađena i najsavremenija saobraćajna signalizacija.

U ulici «Marina Držića», na raskrsnici kod Trošarine, ove nedelje postavljen je informativni – LED displej, na stubu za rasvetu, koji naizmenično pokazuje datum, vreme, temperaturu i informaciju – telefon za kontakt centra INFO 48. Po rečima predsednika opštine dr Igora Novakovića, sa postavljanjem LED saobraćajne signalizacije, nastaviće se i u drugim delovima opštine Palilula. Poboljšanjem saobraćajne infrastrukture i signalizacije, ističe predsednik Novaković, značajno ćemo doprineti unapređenju bezbednosti saobraćaja u Paliluli.
Tekst i fotografije: D.Vidojković

Pročitajte i...