Ovo niste znali

Pronađite Avon Pink Deda Mraza u Obrenovićevoj

Pretpraznična euforija se već oseća u vazduhu, novogodišnji ukrasi, okićene ulice i izlozi mame osmehe prolaznika i unose boje u tmurne dane, a Avon Pink Deda Mraz je proteklih dana prošetao Obrenovićevom ulicom. Da li ste ga spazili?

Ukoliko niste, ne brinite, još uvek je tu i još uvek imate šansu da osvojite paketić i to pre novogodišnje noći!

Postanite deo ove neodoljive praznične avanture i pronađite Avon Pink Deda Mraza u toku sledeće dve nedelje i to četvrtkom, subotom i nedeljom u periodu od 12 do 15h, u Obrenovićevoj ulici. Sve što je potrebno da uradite je da napravite selfie sa njim i postavite fotografiju na Avon Srbija Facebook stranicu. Nagrada za najkreativniju fotografiju je fantastičan Avon novogodišnji paketić, a proglašenje pobednika će biti krajem decembra.

Širom otvorite oči i krenite u uzbudljivu potragu, jer je Pink Deda Mraz možda baš tu, iza ćoška…

avon-deda-mraz2

A ukoliko još uvek niste odabrali poklone za svoje najbliže, nema potrebe da brinete o prazničnim gužvama i dugačkim redovima! Dovoljno je da potražite inspiraciju na www.avon.rs ili prelistate novu Avon brošuru 17, koja predstavlja pravu riznicu novogodišnjih ideja i važi do 27. decembra.

Nikada nije bilo lakše pronaći i poručiti savršene poklone po specijalnim novogodišnjim cenama – veliki izbor parfema, šminke, kozmetike i asesoara omogućiće vam da jednom porudžbinom obradujete sve ukućane!

avon

Pročitajte i...