Niške vesti

Promocija live albuma Pulsa u Nišu

pulseNiški hard rock sastav Puls je rešio da obraduje svoje obožavaoce i izda live album sa koncerta koji je održan povodom deset godina postojanja ovog kultnog benda.

Ovaj audio zapis već možete preuzeti sa sajta izdavačke kuće Balkanrock records, koja je rešila da u saradnji sa ovim prekaljenim muzičarima organizuje promociju izdanja u niškom kafiću „Truba“ u četvrtak 8. maja od 18 do 20 sati.

Ovom prilikom će biti podeljeno i nekoliko desetina fizičkih izadanja ovog albuma, a dolazak je potvrdio i veći broj niških muzičara, prijatelja ovog sastava. U prijatnoj atmosferi kafića „Truba“ preslušaćemo ovaj dupli album jednostavno nazvan „Live X godina“, družiti se sa članovima benda i provesti jedno lepo popodne.

Bend „Puls“ nastao je pocetkom 2002. god. Stil koji bend gaji je čvrst rock sa primesama hard i heavy-ja. Pesme: „Tvoje ime“, „Lažima te kupujem“, „Glasovi Bogova“ su hitovi koji se još uvek vrte na mnogim radio stanicama širom Srbije. U periodu od avgusta 2002. do novembra 2005. god. u kome bend nastupa aktivno uživo, iza sebe ima oko 60-ak koncerata što samostalnih, što grupnih. Od bitnijih nastupa treba pomenuti ucešce na 36. gitarijadi u Zajecaru 2002. godine, gde bend osvaja drugo mesto.

Pročitajte i...