Niške vesti

Prezentacija letnjih praksi

AIESECAIESEC u Nišu po drugi put ove godine organizuje prezentaciju letnjih praksi, 02. juna na Ekonomskom fakultetu u sali broj 1 sa početkom u 20h.

Pozivamo sve studente da dođu, da se informišu o svojim mogućnostima, i da ih kasnije pretvore u delo tako što će otići na praksu u zemlju koju odaberu! Iskoristite priliku i uključite se u gobalni program razmene. Razvojne prakse širom sveta doprinose razvoju ličnih i poslovnih veština, veština prezentovanja, rada u timu, vođenja tima, edukovanja drugih.

Praksa podrazumeva rad na projektima koji uključuje rad sa decom, predavanja engleskog jezika, ogranizovanja radionica na temu ekologije, obrazovanja, kulturne tolerancije, marketinga, preduzetništva. Zemlje koje nude najveći broj praksi su: Brazil, Indija, Kina, Rusija, Ukrajina, Češka, Poljska, Bugraska, Rumunija, Italija, Grčka, Mađarska i Turska.
Svake godine, preko 10 000 naših članova iskoristi izazovnu šansu da živi i radi u inostranstvu kao i mogućnost da unaprede sebe u mnogim poljima. Mogućnost napredovanja, sopstvenog razvoja, širenja vidika, upoznavanje različitih kultura, rad u novom okruženju usavršavanje stranog jezika i veliki broj poznanstva, samo je deo neprocenljivog iskustva koje se dobija odlaskom na praksu. To je prilika da se svet doživi iz potpuno drugačije perspektive i od velikog je značaja prilikom zaposlenja.

Na praksu mogu otići svi studenti bez obzira koja su godina i koji prosek imaju.
AIESEC je internacionalna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1600 univerziteta u 107 zemalja, AIESEC je najveća studentska ogranizacija na svetu.

Pročitajte i...