Niške vesti

Prezentacija letnjih praksi u inostranstvu

AIESECJedna od mogućnosti koje međunarodna studentska organizacija AIESEC pruža studentima, je fantastična prilika za odlazak na praksu u inostranstvo. Odlazak na praksu studentima omogućava sticanje intenzivnog iskustva, mogućnost napredovanja, sopstvenog razvoja, širenja vidika, sticanje novih poznanstva i od velikog je značanja prilikom zaposlenja.
Ovog leta nudimo nova iskustva!

AIESEC u Nišu organizuje prezentaciju letnjih praksi, 19. maja na Ekonomskom fakultetu u sali broj 1. sa početkom u 20h. Pozivamo sve studente da dođu, iskoriste priliku i uključe se u globalni sistem razvojnih praksi. Razvojne prakse širom sveta doprinose razvoju ličnih i poslovnih veština, veština prezentovanja, rada u timu, vođenja tima, edukovanja i razvijanja drugih.

Praksa podrazumeva rad na projektima koji uključuje rad sa decom, predavanja engleskog jezika, ogranizovanja radionica na temu ekologije, obrazovanja, kulturne tolerancije, marketinga, preduzetništva. Zemlje koje nude najveći broj praksi su: Brazil, Indija, Kina, Rusija, Ukrajna, Češka, Poljska, Bugraska, Rumunija, Italija, Grčka, Mađarska i Turska,
Svake godine, preko 10 000 naših članova iskoristi izazovnu šansu da živi i radi u inostranstvu kao i mogućnost da unaprede sebe u mnogim poljima. Odlazak na praksu pruža jedinstvenu priliku upoznavanja različitih kultura, rada u novom okruženju, usavršavanje stranog jezika, kao i mogućnost da se doživi svet iz druge perspektive i stekne neprocenjivo iskustvo.

Na praksu mogu otići svi studenti bez obzira koja su godina i koji prosek imaju.
AIESEC je internacionalna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 1700 univerziteta u 107 zemalja, AIESEC je najveća studentska ogranizacija na svetu.

Pročitajte i...