Niške vesti

Poslednje emitovanje TV5

tv5U 18 sati, u vreme emitovanja Centralnih vesti Televizije 5, voditeljka Vesna Živadinović Pečenković objavila je samo jedno – nema više Televizije 5.
Dok su svi zaposleni stajali iza nje Pečenkovićeva se u ime cele Televizije 5 oprostila sa gledaocima posle punih 18 godina.

– Saopštićemo vam jednu jedinu vest u par reči – nema više Televizije 5, a posle odjavne špice ovih Centralnih vesti Petice više neće biti ni na vašim malim ekranima – rekla je poznata voditeljka.

U poslednjoj genralnoj najavi za Centralne vesti stoji da su se svi na televiziji trudili da gledaoce uvek na najbrži, najbolji i najobjektivniji način obaveste o svemu.

Naglašavaju da je ogromno poverenje Nišlija za sve ove godine i najbolja potvrda da su u toj nameri često uspevali.

– Uz želju da na televizijskim ekranima i radio talasima ubuduće pronadjete nešto što će vas podsećati na nas, pozdravlja Vas kompletna ekipa Vaše Radio Televizije 5 – poslednje su reči koje su se čule sa „petice“.

Nakon odjavne špice signal Radio Televizije 5 zauvek je nestao iz etra, a sa njim i lica i popularne emisije ove televizije koje su svakodnevno ispunjavale domove i živote Nišlija.

Televizija 5 je posle 18 godina zvanično prestala sa radom nakon što joj je RRA oduzela dozvole za emitovanje, a kablovski distributeri ih izbacili iz ponude.

Južne Vesti

Pročitajte i...