Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
Počela prodaja karata za Kids Fest

Počela prodaja karata za Kids Fest

Kids FestPočela je prodaja karata za 8. Dečiji filmski festival KIDS FEST u svim bioskopima u kojima se od 15. do 21. oktobra održava ovaj, najpopularniji dečiji festival zabave – u Beogradu “Cineplexx Delta City”, “Kolosej”, “Roda Cineplex” i Dvorana Doma sindikata, u Novom Sadu u bioskopu “Arena Cineplex”, u Kragujevcu u bioskopu “Cineplexx Kragujevac Plaza”, kao i u Nišu u bioskopu “Vilin Grad”.

Cene karata za projekcije na festivalu znatno su niže od regularnih cena za bioskopske projekcije, i kreću se od 150 do 370 dinara.

Ove godine filmovi na festival stižu iz Francuske, Velike Britanije, Španije, Danske, Nemačke, Norveške, Švedske, Češke, i Holandije. Među ostvarenjima su animirani 3D filmovi, igrani filmovi sa svetskih festivala za decu i mlade, dokumentarci o životu životinja, nežne priče o prijateljstvu, ljubavi i uzbudljive misterije. Na KIDS FESTU gledaoci će moći da izaberu između još mnogo zanimljivih filmova, a u bioskopima ih očekuju i zanimljive radionice, igrice i pokloni!

Bioskop Vilin Grad
Obrenovićeva 19, 18000 Niš
Informacije i rezervacije: 018/251520
Cena karte:
2D – 160 RSD
3D – 260 RSD
Organizovane posete:
2D – 150 RSD
3D – 250 RSD
TELEFON ZA REZERVACIJU: 069/5351009

Ostavi komentar