Film

Parada u Nišu

parada-ponosaFilm „Parada“ premijerno će biti prikazan u Domu vojske u petak, 18. novembra od 20h. Organizatori još ne znaju cenu karte, a na nišku premijeru dolazi i glumačka postava.

Novi film Srđana Dragojevića u petak, 18. novembra imaće i nišku premijeru. Film će biti prikazan u Domu vojske od 20h, a organizatori još ne znaju cenu karte.

– U 17h biće prikazana premijera za novinare, a u 19:30h konferencija. Poklon glumačke postave i reditelja je u 22h u Domu vojske, a cenu karte znaćemo ovih dana – rekla je Tanja Kovač, PR Filmstara, distributera filma.

U filmu grupa gej aktivista pokušava da organizuje paradu ponosa u Beogradu. Kada policija odbije da obezbeđuje skup, oni se obraćaju grupi kriminalaca iz bivše Jugoslavije, među kojima je i Limun (Nikola Kojo), vlasnik agencije za obezbeđenje i ratni veteran. Film je sniman u Srbiji, Hrvatskoj i Makedoniji, a nekoliko kadrova su i originalni snimci sa Beogradske parade ponosa iz 2010. godine.

U filmu glume Nikola Kojo, Miloš Samolov, Hristina Popović, Goran Jevtić, Goran Navojec, Dejan Aćimović, Toni Mihajlovski, Nataša Marković, Mladen Andrejević, Relja Popović, Radoslav Milenković, Mira Stupica, Marko Nikolić, Anita Mančić, Branimir Popović.

Južne Vesti

Pročitajte i...