Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: zoran perišić

Nagrada Jugo Impex-u

Preduzeće za otkup i reciklažu otpadnog materijala Jugo-impeks iz Niša i njegov vlasnik Vujadin Šćekić dobitnici su nagrade Evropske poslovne skupštine, Sokratovog komiteta u Oksfordu, saopšteno je danas u Gradskoj kući gde je predstavljeno to preduzeće. Detaljnije »

Jelen za Niš

Jelen Pivo i Grad Niš urediće deo Nišavskog keja, od Banovine do Gusara, kao i Univerzitetsko naselje Stevan Sinđelić. Detaljnije »

IKEA u Nišu

Na prostoru pored puta koji vodi ka niškom selu Čamurlija trebalo bi da budu izgrađeni objekti švedske kompanije IKEA, najavio je gradonačelnik Niša Zoran Perišić. Detaljnije »

Uručene Konstantinove stipendije

Generаlni direktor kompаnije Filip Moris u Srbiji Pol Rаjli je sа grаdonаčelnikom NišÐ° prof. dr Zorаnom Perišićem uručio Konstаntinove stipendije i priznаnjа nаjboljim niškim studentimа nа svečаnosti orgаnizovаnoj nа Univerzitetu u Nišu. Detaljnije »

Konstantinova stipendija

Na svečanosti organizovanoj u gradskoj kući, gradonačelnik Niša prof dr Zoran Perišić i generalni direktor kompanije Philip Morris Pol Rajli, potpisali su protokol o pokretanju Konstantinove stipendije za najbolje niške studente. Detaljnije »