Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: smedia

Besplatni placevi za tri investitora

Još tri inostrane kompanije -"Jura Eltek”, "Sažem” i "Haj Ararat” - dobiće od grada građevinsko zemljište bez naknade u radnoj zoni Donje Međurovo i na prostoru Elektronske industrije radi izgradnje fabrika u kojima će se zaposliti oko 600 Nišlija. Detaljnije »

Sedište Fonda za razvoj u Nišu

Ministarka za Nacionalni investicioni plan Verica Kalanović izjavila je danas u Skupštini Srbije da je izmenama Zakona o Fondu za razvoj predvidjeno da se kapital Fonda sa pet poveća na 10 miliona evra, a da sedište te instutucije bude u Nišu. Detaljnije »

Let Ljubljana – Niš iduće godine

Već sledeće godine će nejverovatnije biti uspostavljeni redovni letovi na liniji izmedju Ljubljane i Niša, izjavio je danas generalni direktor slovenačke aviokompanije Adria ervejz za Srbiju. Detaljnije »

Potpisivanje ugovora o izgradnji nove fabrike

Gradonačelnik Niša Miloš Simonović najavio je da će sutra biti potpisan ugovor sa italijanskom kompanijom “Dajtek” o izgradnji nove fabrike u Radnoj zoni “Donje Medjurovo”, u kojoj će biti zaposleno oko 400 radnika. Investicija ove kompanije, koja proizvodi fluide za automobilsku industriju, vredna je 12 miliona evra. Simonović je sa direktorom južnokoreanske kompanije “Jura” Jon Vu Namom obišao radnu zonu ... Detaljnije »

Kvadrat 750 evra

Mladi naučnici i umetnici zaposleni na Univerzitetu u Nišu moći će najkasnije za mesec dana da konkurišu za jedan od 115 stanova u zgradi u Ulici Branka Krsmanovića po ekonomskoj ceni za kvadrat od 750 evra. Procena je da na Univerzitetu radi oko 500 naučnika bez rešenog stambenog pitanja. Da bi neko mogao da konkuriše za ovaj stan, mora da ... Detaljnije »