Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: radnički

York City FK u Nišu

U toku su finalni pregovori sa fudbalskim klubom iz Engleske da se na stadionu Čair odigra prijateljski meč između Radničkog i Jorka u okviru proslave godišnjice Milanskog edikta. Detaljnije »

Orlovi na Čairu

Radovi na rekonstrukciji niškog stadiona napreduju a prema oceni čelnika Fudbalskog saveza Srbije već na proleće na stadionu će se igrati vrhunske utakmice. FSS finansijski će podržati revitalizaciju i rekonstrukciju osvetljenja na stadionu a pružiće i pomoć da se "Real sa Nišave" vrati na stare staze slave i uspeha. Detaljnije »

Štrajk fudbalera Radničkog

Posle dva slobodna dana fudbaleri niškog Radničkog, u vreme kad je bio zakazan trening, okupili su se na stadionu, ali nisu trenirali. Posle petnaestak minuta su, umesto da izađu na teren, otišli kućama. Tako je počeo štrajk fudbalera niškog srpskoligaša, zbog velikog broja neispunjenih obaveza. “Očekivali smo i iskreno se nadali da će nešto biti preduzeto i da će se ... Detaljnije »

DRAGAN PANTELIĆ

Najčuveniji golman Reala sa Nišave, rođen je decembra 1951. godine u Lešnici. Svoju golmansku karijeru započeo je u istoimenom klubu, dok je najveće uspehe postigao braneći za Radnički i reprezentaciju. Četiri puta je branio i za selekcije Sveta ili Evrope. Godine 1997. vršio je dužnost predsednika FK Radnički Niš. Detaljnije »