Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: nišville 2011

Stanley Jordan trio na Nišvilu

Trio američkog čarobnjaka na gitari Stanley Jordana nastupuiće kao jedan od headlinera na Nišville jazz festivalu 2011. Na Nišvillu će sa sa svojim triom nastupiti u petak 12. avgusta. Detaljnije »

Nišville 2011

I ove godine Nisville jazz festival organizuje besplatan workshop za većinu instrumenata koji se koriste u džezu" klavir, gitara, bas, bubnjevi, limeni i drveni duvački instrumenti i vokal Detaljnije »

Miško, Vasil, Srdjan i Lena u istom bendu

Trio Miška Plavog u kojem su još i klavijaturista Vasil Hadžimanov i bubnjar Srdjan Dunkić" Johny, o sa specijalnim gostom za ovu priliku pevačicom Lenom Kovačević, nastupiće na ovogodišnjem Nišvilu 13. avgusta. Detaljnije »

Jackie Ryan i Larry Vuckovich Trio

Američka jazz pevačica Jackie Ryan nastupiće na ovogodišnjem Nišville jazz festivalu u pratnji trija koji predvodi Larry Vučković" klavirista poreklom sa ovih prostora koji je ostavio vidan trag na sceni kolevke ovog muzičkog pravca. Detaljnije »

Konkurs za volontere od 1. juna do 10. jula

Nišville jazz festival i u ovoj Godini Volontera nastavlja tradiciju i otvara konkurs za Nišiville volontere 2011. Na predstojećem festivalu (10" 14. avgust) biće angažovano 300 volontera raspoređenih smenski u 9 sektora Detaljnije »