ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: dejan dabić

Filmovi o Konstantinu u Banovini

Ljubitelji animiranog filma moći će u petak i subotu, 9. i 10 avgusta od 21 sat da pogledaju animirane filmove o Konstantinu u dvorištu niške Banovine i učestvuju u kreativnim radionicama. Detaljnije »

Dan Evrope

Foto izložbu "Niš na evropskom putu" i drugu po redu, filmsku manifestaciju "Dani evropskog filma", koje su organizovane povodom obeležavanja Dana Evrope-Dana pobede nad fašizmom, otvorio je u Niškom kulturnom centru, prof.dr Igor Novaković, predsednik Gradske opštine Palilula. Detaljnije »

Denis napast

Strip "Denis napast" pojavio se prvi put 12.marta 1951.godine u šesnaest američkih listova. Autor Henri-Henk (King) Kečam imao je otprilike isto onoliko godina koliko i njegov najpoznatiji junak, kada je u detinjstvu poželeo da postane crtač stripova. Detaljnije »

Dani indijskog filma u Nišu

Otvaranju će prisustvovati zamenik ambasadora Indije u Srbiji, gospodin Navin Saksina, drugi sekretar Ambasade i gospođa Rita Data, urednica internacionalnog filmskog magazina Filmbuff i članica žirija festivala u Kairu. Detaljnije »

Dejan Dabić | BIOSKOPI U NIŠU POSLE MINI FESTA

Poslednja bioskopska predstava U Nišu je bio drugi mini Fest zaredom (nakon pauze od 2004.godine) koji su zajednički organizovali distributerska kuća iz Beograda “Pro Vision” i Niški kulturni centar, uz pokroviteljstvo gradske opštine Palilula. I ova filmska manifestacija, na kojoj je za sedam dana prikazano četrnaest premijernih ostvarenja sa ovogodišnjeg beogradskog Festa, pokazala je da Nišlije nisu okrenule leđa filmu ... Detaljnije »

DEJAN DABIĆ

Dejan Dabić

Dejan Dabić, rođen je 1970. godine. Urednik Filmskog i video programa nekada Doma kulture, a sada Niškog kulturnog centra. Detaljnije »