Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: bitka za bebe

Kupina Kup

U niškoj hali Čair 20. i 21. septembra biće održan međunarodni humanitarni košarkaški turnir Kupina kup 2012, a sav prihod namenjem je kupovini aparata za niško porodilište. Detaljnije »

Kupina za bebe

U nedelju 26. Avgusta Bioskop Kupina će u saradnji sa Fondom B92 organizovati manifestaciju povodom akcije Fonda B92 "Bitka za porodilišta". Detaljnije »

Humanitarni koncert Kornelija Kovača

Komora mladih lidera i preduzetnika JCI Niš u saradnji sa Rotary klubom "Niš" Centar" organizuju humanitarni koncert Kornelija Kovača sa ciljem da pomognu akciju "Bitka za bebe" koja je ukazala na postojanje ozbiljnog problema manjka inkubatora u našem gradu i našoj zemlji. Detaljnije »

Bitka za bebe i u Paliluli

Gradska opština Palilula-Niš (www.palilula.eu) u saradnji sa partnerskim organizacijama civilnog društva u Nišu podržala je građansku inicijativu i akciju Bitka za bebe. Detaljnije »

Bitka za bebe

Udruženje Studenata Tehnike Evrope BEST Niš, podržaće akciju B92 ''Bitka za bebe'',organizovanjem humanitarne žurke 1. novembra u klubu Cubo, sa početkom u 22h. Detaljnije »

GAK u Nišu dobija inkubatore

Fond B92 će u petak, 14. oktobra 2011. godine u sklopu akcije ''Bitka za bebe'' isporučiti 2 nova inkubatora ginekološko-akušerskom odeljenju Kliničkog centra u Nišu. Detaljnije »