Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: bioskop kupina

Nedelja danskog filma u Nišu

nedelja-danskog-filma

U petak, 8. jula u bioskopu Kupina počinje Nedelja danskog filma u Nišu. Svakog dana do 14. jula Nišlije će moći da pogledaju po nekoliko ostvarenje dnevno, ove evropske kinematografije. Filmove koje ćemo imati prilike da pogledamo su: Sunčica, Na ulici iznad vode, Maria Krojer, Superklasiko, Šaljivdžija i Huan. Više informacija o filmovima i terminima možete videti na linku. Nedelja ... Detaljnije »

Filmski susreti u Nišu 2015 – Program festivala

filmski-susreti-2015-plakat-festivala

Na jubilarnom 50. Festivalu glumačkih ostvarenja, koji će na Letnjoj pozornici niške Tvrđave biti održan od 22. do 28. avgusta, biće prikazano 16 filmova u takmičarskom i još dva u revijalnom delu. Kako su saopštili iz Niškog kulturnog centra, “Filmske susrete” će otvoriti ostvarenje “Bićemo prvaci sveta”, a potom će biti prikazana crna komedija “Mali Budo”. Drugog dana festivala publika ... Detaljnije »

FNW Festival 2012

FreeNetWorld Internacionalni Filmski festival je festival kratkog filma koji okuplja autore i producente najboljih filmskih produkcija iz celog sveta. FreeNetWorld promoviše sve žanrove kratkog filma" igrani, dokumentarni, animaciju, muzički video, eksperimentalni... Detaljnije »