Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: avgust 2014

Igre na vodi

Povodom obeležavanja Međunarodnog dana mladih, u ponedeljak 11. avgusta od 21 sat na bazenu Čair biće otvorena druga po redu manifestacija "Igre na vodi" mladi bez granica". Detaljnije »

Domaći sastavi na Nišvilu

Nišville jazz festival, i ove godine u svom programu predstavlja domaće snage u rasponu od već etabliranih imena, do sastava čije vreme tek dolazi, a u stilskom rasponu od tradicionalnog džeza, preko džez roka i različitih fuzija pa do world music pravca. Detaljnije »

Ciklus nordijskog dokumentarnog filma

U okviru Festivala evropskog filma na kojem je planirano da u 2014. godini niška filmska publika pogleda ukupno 34 revije filmova iz zemalja iz Evrope na red je došao i ciklus nordijskog dokumentarnog filma. Detaljnije »

Dorado Schmitt Quartet na otvaranju Nišvila

Poznati frncuski gitarista, violinista i kompozitor Dorado Schmitt (Dorado Šmit) - jedan od vodećih umetnika gipsy swing pravca - nastupiće sa svojim kvartetom na ovogodišnjem Nišvilu -prvog dana festivala, u četvrtak, 14. avgusta. Detaljnije »

Valya Balkanska na Nišvillu

Valya Balkanska, jedana od najcenjenijih etno pevačica u svetskim okvirima -nastupiće na predstojećem Nišvilu prvog dana festival u četvrtak 14. avgusta u pratnji čuvenog bugarskog orkestra "101 Kaba Gaidi”. Detaljnije »