Spomenici Srbije
ExeNet - Najveći internet provajder u Nišu

Tag Archives: 7/1/2013

Dođi na amfi”

Mladi iz 8 država će 19. jula u 18 sati na manifestaciji Dođi na amfi - volume 2 u centru Niša, kod amfiteatra, promovisati uličnu kulturu, crtati grafite i takmičiti se u repovanju. Detaljnije »

Master muzičke radionice za mlade

Studentski kulturni centar Niš realizuje projekat ''Master muzičke radionice za mlade'' koji se kofinansira od strane Evropske unije kroz IPA Program prekogranične saradnje Bugarska-Srbija. Detaljnije »

Abrašević ponovo pred Nišlijama

Skoro posle dve decenije, GKUD Abrašević ponovo će se pojaviti na niškoj sceni u petak, 26. jula u 20:30, kada će u Parku svetog Save sa Narodnim orkestrom Niš održati koncert. Detaljnije »

Kulturno leto na Medijani

Tokom Medijaninog kulturnog leta u Parku svetog Save u Nišu koncerte će između ostalih održati Ana Stanić, Tijana Bogićević, grupa Zana i Oliver Katić. Detaljnije »

Podrška EXIT-a Nišvilu!

Sa Nišvila u Novi Sad stižu punk ska bend Proces, koji će nastupiti na Fusion bini u petak, 12. jula i funk jazz sastav Krembou, koji će i ove godine nastupiti na Sajmu omladinskog tuizma - Youth Fair, u sklopu zagrevanja za predstojeći EXIT- Get EXITed. Detaljnije »

May the Skills Be With You

Niška lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope" BEST Niš" Ove godine, organizuje sada već tradicionalni 6. Međunarodni Letnji Akademski Kurs pod nazivom "May the Skills Be With You" od 21. do 31. jula 2013. godine u našem gradu. Detaljnije »