Clubbing

OPEN AIR party

terryPo prvi putu Nišu, organizuje se zimski „Open air „party i to na Letnjoj pozornici u niškoj tvrđavi, mestu koje je prepoznato kao letnji prostor kulturnih događaja i odličnih žurki.

Kao specijalni gost i zvezda večeri, za mix pultom naći će se poznati nemački dj i producent Terry Lee Brown Jr./Plastic City – REfINE Music / koji je ujedno i svetski poznato ime kao jedan od pionira ali i vodećih ljudi tech-house zvuka. Poslednji put Terry Lee Brown nastupao je u Nišu 2008

Uz novogodišnjeg hedlajnera, za dobar provod i održavanje ritma zaduženi su i dj-evi dve poznate niške organizacije – El Jazzyra/ Joy Legend i Zarez i BAUK/ H!, Kalson, Max, Dica. Ove niške snage smenjivaće se u samostalnim i „back to back“ setovima u programu koji će početi od 21h i trajati do 04h.

Za ovu priliku enterijer Letnje pozornice biće posebno „utopljen“ grejnim telima koja će uz svetlosne efekte i odličan sound sistem, praviti prijatniji i topliji ambijent za dobru, celovečernju zabavu a u ponudi će biti i razni topli napici ( čajevi, kuvano vino, grejana rakija …) posebno pripremljeni za ovu novogodišnju noć.

terry2

Ideja I želja organizatora je bila da nišlijama ali i ljubiteljima dobre zabave iz regiona ponudi drugačiji i promenjeni koncept zabave i proslave Srpske Nove godine, nastavljajući ideju otvaranja novih prostora za kulturna I zabavna događanja i ovog puta sa željom da se pokaže da ni hladnoća ni otvoren prostor nisu nužno prepreka za ovakva dešavanja.

Pokrovitelj ovog događaja i proslave je Opština Crveni Krst.

Ponedeljak 13. Januar 2014
Letnja pozornica Niš

Pročitajte i...