Niške vesti

Od ove jeseni nastava i u Nišu

vspep2Visoka škola za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, skraćeno VŠ PEP, iz Beograda, od ove školske godine pruža mogućnost školovanja u Nišu na osnovnim akademskim studijama, sa zvanjem Ekonomiste (nakon 3. godine), a sa mogućnošću nastavka na master studijama, sa zvanjem diplomiranog Ekonomiste (nakon 4. godine), odnosno master ekonomije (nakon 5. godine), a postoji i smer Menadžment u sportu.

Samom činjenicom otvaranja odeljenja u Nišu, treba imati u vidu činjenicu smanjenja troškova koji bi bili potrebni za putovanje u druge gradove, nepotrebno odvajanje od porodice, prijatelja, saradnika i ostalih zadovoljstava i navika koje imate u našem gradu, odnosno selidbe iz grada.

VŠ PEP ima sve potrebne akreditacije od strane Ministarstva prosvete, što se može proveriti na sajtu škole http://www.vspep.edu.rs/s62_uverenje_o_akreditaciji.html

Više informacija o samoj školi, nastavnom kadru, programu, ispitima, prijemnom… možete pogledati na sajtu škole http://www.vspep.edu.rs/ a za informacije o školovanju u Nišu možete pozvati koordinatora za Niš na telefon 069-228-74-28 (Dejan) ili na telefone koje ćete naći na sajtu škole.

U toku je akcija koja traje do kraja juna, a može se ostvariti mogućnost dobijanja stipendije za osnovne studije, odnosno besplatna trogodišnja školarina.

vspep

U cenu školarine od 1.000 eura, koja se može platiti u gotovu gde se ostvaruje popust -10%, odnosno u 10 mesečnih rata, uračunate su i sve potrebne knjige profesora koji će držati predavanja, čime se ukida potreba za dodatnim troškovima za kupovinu knjiga ili fotokopiranjem. Biografije svih nastavnika su dostupne na sajtu škole.

Interesantna činjenica je da se nastava održava iskuljučivo u popodnevnim časovima od 16 do 20 časova, pa su u mogućnosti prisustvovanja nastavi i osobe koje su u radnom odnosu, kao i budući studenti koji vole noćni život, pa će nastavi prisustvovati odmorni u punoj koncentraciji.

Kao i kod ostalih škola, postoji mogućnost prelaska sa druge škole na VŠ PEP uz određenu dokumentaciju, a studenti koji su već upisali neku školu, oslobođeni su polaganja prijemnog ispita uz priloženi indeks na uvid i fotokopiju. Sve potrebne obrasce kao i prijemne ispite iz prethodnih godina može preuzeti sa sajta škole:

http://www.vspep.edu.rs/s36_obrasci_i_potvrde.html
http://www.vspep.edu.rs/s20_prijemni_ispit.html

Pročitajte i...