Niške vesti

Novi talas sniženja za Nišlije

IDEAU periodu od 14. januara do 14. aprila kompanija IDEA nastavlja sa svojom akcijom „Niška korpa“ i novim talasom pojeftinjenja za preko 100 proizvoda niških prizvođača. U svim svojim prodavnicama u Nišu IDEA će u ovom periodu potrošačima omogućiti, da u vreme stalnih izdataka, malo predahnu kupujući po nižim cenama.

U okviru ove akcije kupcima je omogućeno da nakon Nove godine i Božića, odnosno već na samom početku Nove godine, ostvare uštedu, dok u isto vreme pomažu privredu svog grada. Svi proizvodi na sniženju posebno su označeni kao „Niška korpa“.

Nova sniženja se odnose na različite kategorije proizvoda niških proizvođača, od osnovnih životnih namirnica, mleka, brašna, suhomesnatih proizvoda, preko slatkiša, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, do sredstava za kućnu i ličnu higijenu.

Osim sniženja u okviru akcije „Niška korpa“, IDEA svojim kupcima nudi i dodatnu ponudu po uvek povoljnim cenama kroz redovne kataloge, vikend akcije, specijalna sniženja na određenim kategorijama proizvoda, 10 odsto popusta za sve Nišlije koje pazare za svoj rođendan u IDEI, popuste za penzionere kao i odloženo plaćanje do 210 dana svim u IDEA prodavnicama. Sve artikle iz ponude u IDEA prodavnicama možete kupovati na odloženo plaćanje do 210 dana bez kamate, čekovima građana bez obzira na iznos računa.

Pročitajte i...