Clubbing

Noć veštica

noc-vestica31. oktobar, Ponedeljak, Klub Feedback, Ulaz 100 rsd, Kostimografija je OBAVEZNA.

Zurka ‘Costume make up party’ povodom noci vestica, za ljubitelje provoda pod maskama, odrzace se u ponedeljak 31. oktobra u niskom klubu „Feedback“ sa pocetkom u 22 sata, a u organizaciji NVO „Altermedia“. Gost na zurci bice poznati skulptor i majstor maski i specijalnih efekata, Miroslav Lakobrija, koji ce od 19 casova pokazati deo svog znanja i zainteresovanim posetiocima, pa ko bude bio najbrzi dobice najbolju masku za zur.

Rođen 7. septembra 1976. godine u Beogradu. Završio srednju Dizajnersku skolu, a zatim Fakultet primenjenih umetnosti u Beogradu, na odseku Vajarstvo.

Još od detinjstva je bio veliki poklonik horror & naučno-fantastičnih filmova što ga je inspirisalo da 1997. godine, zajedno sa Jakšom Vlahovićem, osnuje filmsku grupu „Mladi kadrovi“. U „Mladim kadrovima“ je dobio priliku da ispolji svoju ljubav prema filmskim specijalnim efektima i da primeni neke od tajni njegovih idola, FX majstora (Toma Savinija, Rika Bejkera, Grega Nikotera…), i sa niskobudžetnim igranim ostvarenjima učestvovao na više festivala i smotri domaćeg kratkometražnog filma („Jugoslovenski festival jeftinog filma“ u Subotici, „Low-Fi“ u Beogradu itd.).

Jedan je od autora i osnivača Festivala srpskog filma fantastike i predsednik Udruženja „Mladi kadrovi“.

Pored rada u grupi „Mladi kadrovi“ učestvovao je u nastanku brojnih kratkometražnih studentskih filmova, kao i filmova dugog metra za koje je osmislio i realizovao brojne specijalne efekte,kao sto su „T.T sindrom“, „Sveti Georgije ubiva aždahu“, „Život i smrt porno bande“, „Zona mrtvih“, „Srpski film“, „Neprijatelj“ i dr.

Danas profesionalno radi make-up specijalne efekte na filmovima. Samostalni je umetnik i član udruženja ULUPUDS-a.

Dobitnik je nagrade za najbolje specijalne efekte za rad na filmu „Zone of the Dead“ na festivalu „Full Moon film festival“, Nashvill, 2011. godine.

Pored rada na filmu, svoj talenat pokazao je i u TV serijama „Nikad izvini“, „Vila grande“, „Selo gori baba se češlja“, kao i u pozorišnim predstavama: „Skup“ Jagoša Markovića, „Nesvrstana strana muzike“ Dragana Jovanovića, „Harold i Mod“ Milana Karadžića.

Svoje umeće u pravljenju specijalnih efekata pokazao je vodeći umetničke radionice za Zombie walk I Monster walk u okviru „Grossmann festival filma i vina“, Ljutomer 2009, 2010. godine, radionicu za „Fabriku zombija u okviru „Trash film festivala“ u Varaždinu 2009. godine i za Festival fanastike u Zaječaru 2011. godine.

Za muziku je zaduzen DJ Trenchtown Senior. Ocekuju nas:

Alice in Chains, Pearl Jam, Screaming Trees, Nirvana, TAD, MudHoney, L7, Soundgarden, Jane’s Addiction, RATM, Helmet, A Perfect Circle, Green Jello, Type o Negative, Life of Agony, Therapy, White zombie, Faith No More, Tool, Primus, Minutemen, Placebo, Editors, Sugarcubes, Frank Black, Rollins Band, Sonic Youth, Beastie Boys, Radiohead, Lemonheads, Stone Temple Pilots, Joy Division, Bush, Artic Monkeys, Garbage, Kings of Leon, Offspring, Manic Streets Preachers, Green Day, The Breeders, The Cult…and many, many more…eto nama noci Vjestica…

Zahvaljujući Ninet kompaniji, LIVE STREAM

Pročitajte i...