Kulturna dešavanja

Noć knjige 2010

noc-knjige-2010 I ove zime ponovo ćemo biti „budni uz knjigu“. Izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu Skupštine grada Beograda, po treći put organizuju „Noć knjige – Your LMX moments“ pod sloganom „Budni uz knjigu“. U petak, 17. decembra, od 18 časova do ponoći, na ekskluzivnim lokacijama Delfi knjižara u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Valjevu i Čačku kupcima će osim izuzetno povoljnih cena knjiga, muzike, igrica i filmova biti ponuđeni i drugi zanimljivi sadržaji.

Akcija će važiti i na sajtu www.delfi.rs, i svi naslovi sniženi od 30 do 70 odsto moći će da se kupe pod istim uslovima preko ovog sajta. Posebno iznenađenje za sve čitaoce samo za NOĆ KNJIGE je sniženje od 30 odsto na Top 20 najčitanijih Laguninih naslova. Važiće i dodatni popust od 10 odsto na tri i više kupljenih knjiga. U knjižari Delfi SKC u Beogradu knjige na stranim jezicima moći će da se kupe sa popustom od 15 odsto, a za prvih 100 kupaca obezbeđene su poklon-knjige na engleskom jeziku.

U tradicionalno dobroj atmosferi, uz degustaciju „Bambijevih“ proizvoda i toplih napitaka čuvene svetske marke „Teekanee“, sa posetiocima će se družiti pisci, autori najprodavanijih romana IP Laguna, najboljeg izdavača godine prema odluci novinarskog žirija Sajma knjiga 2010. godine. U knjižari Delfi SKC sa posetiocima će se družiti Vesna Dedić Milojević, na Terazijama 38 Ivana Kuzmanović i Ivana Mihić, u knjižari „Kod Vuka“ Vesna Radusinović, dok će pisci Jovan Ćirilov, Goran Skrobonja i Dule Nedeljković biti u knjižari na Bulevaru kralja Aleksandra 146, a Jelena Bačić Alimpić će biti domaćin knjižare Delfi u Novom Sadu.

Svim kupcima osim neverovatnih popusta obezbeđeni su i lepi i jedinstveni pokloni. Generalni sponzor događaja LMX poklanja uz svaku kupovinu vlažne maramice za skidanje šminke. Među poklonima naći će se i vaučeri „Orange“ ladies fit zone za žensku fitnes i relaks oazu u centru grada, vaučeri jahting kluba „Kej“ za besplatno krstarenje za četiri osobe, najnovija šminka i kozmetika „Golden Rose“, modni nakit „Blue Rose“, Dr.Oetker Vitalis hrskavi jastučići napravljeni od integralnih žitarica i punjeni ukusnim kremom, karte za beogradske bioskope i pozorišta, kao i mnoga druga iznenađenja. Za najbrže kupce potpisani primerci knjiga njihovih omiljenih domaćih autora (broj primeraka ograničen!).

Kupovinom jedne od knjiga sa TOP 20 liste i još jedne knjige po sopstvenom izboru, postajete potencijalni dobitnik vikenda u Etno selu Vraneša na Zlataru.

Ovaj jedinstveni događaj posvećen književnosti osmišljen u cilju popularizacije čitanja, posebno kod mlađe generacije koja voli dešavanja u kasnim večernjim satima, zabeležio je rekordnu posetu na svakom izdanju ove originalne i nesvakidašnje manifestacije.

Knjižara Kalča, TC Kalča – Niš, Prizemlje-lamela E – lokal 11
Knjižara Novi Sad, Kralja Aleksandra 3
Delfi knjižara „Kod sata“, Kneza Miloša 33, Valjevo
Knjižara Laguna Čačak, Gradsko šetalište bb, Čačak

U Beogradu:
Knjižara SKC, Kralja Milana 48 (ulaz iz Resavske)
Knjižara Laguna, Terazije 38
Knjižara Bulevar, Bulevaru kralja Aleksandra 146
Knjižara „Kod Vuka“, Bulevar kralja Aleksandra 92

Pročitajte i...